Vi säljer kampsportsutrustning till klubbar, butiker och privatpersoner. Företaget startades 2005 efter att vi själva tränat länge och såg ett behov av produkter och service som inte erbjöds på marknaden, efter några år av produkttester kom vi till slut fram till ett sortiment som vi var nöjda med och företaget startade.

Vi utvecklar ständigt vårat produkt sortiment, det sker i tätt samarbete med både proffsfighters från UFC och K-1 samt synpunkter från instruktörer och vanliga motionärer m.m. Vi har också ett stort engagemang till kampsport och har sedan vi startade sponsrat både tävlingar och fighters, från klubbmästerskap till svenka mästerskap. Allt eftersom vi växer försöker vi ge så mycket vi kan tillbaka till sporten!

Vi har idag produkter från två märken i vårat sortiment. FIGHTGEAR med ett fåtal prisvärda basprodukter och KENKA som är ett vårat huvudmärke. Produkterna är främst inriktade på moderna kampsportern som MMA, Grappling och Thaiboxning. Kenka 喧嘩 betyder Brawl, Fight, Scuffle på japanska. Vi inspirerades tidigt av MMAn och då främst MMAn i japan som var störst när vi startade. Våra produkter ska vara stilrena och av högkvalitet. Desigerna kan ha några roligare instick av färger och mönster. Vi håller oss borta från döskallar, taggtråd och tribaler som har blivit en klycha inom MMAn.